1 oktober 2013

Vårt bröllop del 7: Bröllopsnatten

Vårt hotellrum
Utsikten som vi vaknade till

Vid 01-tiden på natten kom vi fram till Hotell Riverton i Göteborg. Där skulle vi spendera vår bröllopsnatt i ett av deras Premium Dubbelrum på elfte våningen. Hotellrummet var jättefint, men tyvärr sov jag väldigt dåligt. Tror att det kanske blev max två timmars sömn för mig trots att jag egentligen var helt slut efter en fullspäckad bröllopsdag.

Dagen efter bröllopet fick vi en STOR frukost på rummet och sedan gick vi ner till hotellets relaxavdelning där vi hade ensam tillgång till bastu och bubbelpool i en timme. Det var väldigt mysigt att sitta i en bubbelpool med sin nyblivne make och prata om hur nöjda vi var med vår bröllopsdag.Vi hann även med att ta en promenad kring Järntorget innan det var dags att åka hem. Vi hade sen utcheckning och kl 15 blev vi hämtade av en kompis och körda hem.

Är det något som nu i efterhand känns lite onödigt så är det den här natten på hotell. De pengarna hade vi kunnat spara in på. Trots två små barn hade jag sovit bättre hemma. Det var dessutom väldigt dålig luft på rummet. Det var jättevarmt trots att vi hade en fläkt, och eftersom vi bodde på våning 11 kunde man bara öppna fönstret en liten bit.

1 kommentar: