26 september 2013

Vårt bröllop del 2: Fotograferingen






Kl 15:00 på vår bröllopsdag mötte vi vår fotograf utanför drömlokalen. Jag var väldigt nervös då, men det släppte snart eftersom hon är så proffsig och gjorde att vi kände oss avslappnade. Vi fotades i en park som ligger i anslutning till lokalen där vi hade både vigsel och middag. Det var väldigt skönt att kunna fotas i lugn och ro utan att känna stress över att behöva transportera sig till ytterligare ett ställe.

På konsultationen vi hade veckan innan bröllopet hade vi pratat igenom vilken typ av bilder vi ville ha så vi gick runt i parken och fotades på lite olika ställen. På vissa ställen fick vi en liten publik, men det gjorde inget.

Kl 16:30 gick vi in i lokalen och inväntade vigseln. Vi ville inte att våra gäster skulle få syn på oss innan. Under tiden tog fotografen bilder av dukningen och av gästernas ankomst.

Fotografen var med oss mellan kl 15 och kl 18, och fotade porträtt, ögonblicksbilder, detaljbilder, samt vid vigseln, välkomstdrinken och början av middagen. Vi är jättenöjda med bilderna! Det är så kul att kunna titta på dem och minnas vår fantastiska bröllopsdag!

Jag tycker absolut att man ska prioritera en professionell fotograf till sitt bröllop. Bilderna är ju faktiskt en av de få sakerna man har kvar när bröllopsdagen är över. Vi har flera i släkten som är duktiga på att fota och som tar fina bilder, men att få bilder av en riktigt duktig professionell fotograf är något helt annat. Se bara till att du väljer fotograf med omsorg så att du inte blir besviken på resultatet!

♥ Alla bilder är tagna av Therese Hagstedt ♥

1 kommentar: