29 september 2013

Vårt bröllop del 5: Middagen

Mobilbilder från vår bröllopsmiddag

Strax före kl 18:00 på vår bröllopsdag satte vi oss till bords för att avnjuta vår bröllopsmiddag. 
Menyn såg ut som följer:

Förrätt
Räk- och torsksallad med forellrom, gräslöksdressing och hembakat knäckebröd.

Varmrätt
Lammfilé stekt på kappa med rosmarinkryddad potatis- och getostgratäng, grillad zucchini samt vinägersyrad tomatsky.

Efterrätt
Pannacotta smaksatt med lime och vanilj, färska bär i smultronvodkabuljong samt sesamflarn.

Både vi och gästerna tyckte att maten var av toppklass. Allt var gott! Vinerna vi drack till kompletterade menyn perfekt. Jag som egentligen inte är något fan av rödvin tyckte att det smakade jättebra, och det var samma sak för min syster fast med det vita vinet. 
Vi kunde inte blivit mer nöjda med vår bröllopsmiddag!

1 kommentar: