11 januari 2013

Bröllopspresent


Vi är inte intresserade av vinglas, brödrostar, handdukar osv i bröllopspresent. Vi har redan allt vi behöver här hemma och mer därtill. Efter att ha pratat om det har vi bestämt oss för att önska oss presentkort på en resa, om gästerna nu gärna vill ge oss något (det är absolut inget krav med någon present känner vi!). Vi kommer nog att önska oss resepresentkort specifik på Resia. Dels eftersom det är praktiskt då de säljer resor från flera olika bolag så man inte låser upp sig vid exempelvis Fritidsresor och dels eftersom vi brukar köpa våra resor hos dem och tjejerna i Resiabutiken här i stan är riktigt duktiga på sitt jobb!

Resias presentkort är giltiga i tre år och den som köper kan själv bestämma värdet på det. Vi blir lika tacksam för 100 kr som för 1000 kr. Presentkorten är inte personliga utan kan överlåtas. Det är viktigt att komma ihåg att man bara kan använda presentkorten i Resias butiker och inte när man bokar en resa online.

Ett bidrag till vår bröllopsresa är vad vi önskar oss helt enkelt. Det känns lite jobbigt att be om kontanter och därför är presentkort ett bra alternativ tycker vi. På ett bröllop vi var inbjudna till hade de skrivit ut ett kontonummer i inbjudan med texten "eventuell bröllopspresent sätts in på...". Det kändes väldigt olustigt för mig som gäst, speciellt eftersom de inte önskade sig pengar till något speciellt.

(Bildkälla)

1 kommentar:

  1. Hej PimPim. Jag såg att du ska gifta dig under 2013 och undrar om du är nyfiken på att testa en ny bröllopstjänst helt gratis i 3 mån? Det enda vi behöver är dina tankar om tjänsten efteråt. Är du intresserad? Maila mig på vera@ecobride.se (hittade ingen emailadress att nå dig på)

    Med vänlig hälsning, Vera

    SvaraRadera