16 januari 2013

Vår lokal! ♥

Mötet med bröllopsansvarige på drömlokalen gick bra. Det är världens finaste lokal och vi tror att vi kan få till ett riktigt bra upplägg där. Vi kommer att köra en helhetslösning med vigsel och bröllopsmiddag i samma lokal. Vi vill inte behöva lyfta ett finger på vår bröllopsdag och den visionen kan drömlokalen förverkliga. Vi behöver i princip bara dyka upp och svara "ja", resten sköts åt oss.

Vigselrummet var fantastiskt fint och när hon började berätta om hur man kan arrangera stolarna och att vi kommer att stå framför ett stort fönster när vi vigs kändes det bara ännu bättre. Salongen där vi kan ha vår bröllopsmiddag var också jättefin och möbleras efter våra önskemål. Vi får två hela våningar av "herrgården" helt för oss själva!

Efter mötet sa vi att vi ville tänka igenom allt och prata med varandra i lugn och ro innan vi bestämmer oss, och att vi återkommer med besked innan helgen. Men redan innan vi kom till bilen hade vi bestämt oss. Vi båda två VET att detta är vår lokal! Datum spelar mindre roll för oss just nu, och lokalen har tydligen vigslar och tar bröllopsbokningar veckans alla dagar så det känns som vårt minsta problem.

Hurra vad bra detta känns! :)

1 kommentar: